Cenniki do pobrania

Zaloguj się

Opcje przeglądania

Cena
  • od do

Podręczniki dla zawodu technik hotelarstwa, dopuszczone do użytku szkolnego, oraz ćwiczenia i zbiory zadań przygotowujące do egzaminu zawodowego.

Technik hotelarstwa

Sortuj wg: ▲ Nazwa produktu | Cena
Pracownia hotelarska cz. 1. Ćwiczenia Pracownia hotelarska cz. 1. Ćwiczenia
Cena: 32,00 zł
szt.

Autor: Aleksandra Lewandowska

NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA!

Ćwiczenia przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawierają ponad 200 różnego rodzaju ćwiczeń, zadań i poleceń.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
  • nowość
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.13. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.13. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"
Cena: 26,00 zł
szt.

Autor: Aleksandra Lewandowska

NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA!

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zestawów.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji"
Cena: 26,00 zł
szt.

Autor: Aleksandra Lewandowska

NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA!

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zestawów.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Dokumentacja hotelowa. Cz. 2. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Dokumentacja hotelowa. Cz. 2. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.
Cena: 24,00 zł
szt.

Autor: Beata Bodusz

Ćwiczenia dla kwalifikacji T.12 "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie".

Zeszyt ćwiczeń zawiera 56 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania dokumentacji hotelowej i przygotowują do praktycznej obsługi gościa w hotelu.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy tom 1 Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy tom 1
Cena: 36,00 zł
szt.

Pod red. Beaty Sawickiej

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa, w którym wyodrębniono kwalifikacje T.11. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" oraz T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy tom 2 Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy tom 2
Cena: 37,00 zł
szt.

Pod red. Beaty Sawickiej

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji
Cena: 38,00 zł
szt.

Pod red. Beaty Sawickiej

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11. "Planowanie i realizacja usług w recepcji". Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe
Cena: 37,00 zł
szt.

Pod red. Beaty Sawickiej

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa
Cena: 39,00 zł
szt.

Pod red. Beaty Sawickiej i Anny Sawickiej-Muchewicz

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich
Cena: 29,00 zł
szt.

Pod red. Beaty Sawickiej i Moniki Świątkowskiej

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Sklep internetowy od home.pl