Cenniki do pobrania

Zaloguj się

Opcje przeglądania

Cena
  • od do

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Sortuj wg: ▲ Nazwa produktu | Cena
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej
Cena: 26,00 zł
szt.

Autorzy: Joanna Ozdarska

Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

 

 

 

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi żywieniowe Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi żywieniowe
Cena: 29,00 zł
szt.

Pod red. Beaty Sawickiej i Agnieszki Tul-Krzyszczuk

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. (TG.16.) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

 

 

 

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej
Cena: 29,00 zł
szt.

Autorzy: Joanna Ozdarska

Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

 

 

 

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady żywienia Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady żywienia
Cena: 38,00 zł
szt.

Autorzy: Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

 

 

 

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
Cena: 32,00 zł
szt.

Autorzy: Anna Derbis, Lidia Linka

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii
Cena: 33,80 zł
szt.

Autorzy: Anna Sawicka-Muchewicz, Karol Krajewski, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Zygmunt Mietlewski, Romuald Zabrocki

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej
Cena: 23,00 zł
szt.

Autorzy: Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz, Ewa Świstak

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Cena: 28,60 zł
szt.

Autorzy: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. II Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Żywienie i usługi gastronomiczne cz. II Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Cena: 35,00 zł
szt.

Autorzy: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. I Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Żywienie i usługi gastronomiczne cz. I Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Cena: 35,00 zł
szt.

Autorzy: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Sklep internetowy od home.pl