Cenniki do pobrania

Zaloguj się

Opcje przeglądania

Wszystkie podręczniki

Sortuj wg: ▲ Nazwa produktu | Cena
Pracownia hotelarska cz. 1. Ćwiczenia Pracownia hotelarska cz. 1. Ćwiczenia
Cena: 32,00 zł
szt.

Autor: Aleksandra Lewandowska

NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA!

Ćwiczenia przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawierają ponad 200 różnego rodzaju ćwiczeń, zadań i poleceń.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
  • nowość
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej
Cena: 26,00 zł
szt.

Autorzy: Joanna Ozdarska

Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

 

 

 

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.13. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.13. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"
Cena: 26,00 zł
szt.

Autor: Aleksandra Lewandowska

NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA!

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zestawów.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji"
Cena: 26,00 zł
szt.

Autor: Aleksandra Lewandowska

NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA!

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zestawów.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi żywieniowe Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi żywieniowe
Cena: 29,00 zł
szt.

Pod red. Beaty Sawickiej i Agnieszki Tul-Krzyszczuk

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. (TG.16.) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

 

 

 

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej
Cena: 29,00 zł
szt.

Autorzy: Joanna Ozdarska

Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

 

 

 

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady żywienia Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady żywienia
Cena: 38,00 zł
szt.

Autorzy: Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

 

 

 

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
Cena: 32,00 zł
szt.

Autorzy: Anna Derbis, Lidia Linka

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii
Cena: 33,80 zł
szt.

Autorzy: Anna Sawicka-Muchewicz, Karol Krajewski, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Zygmunt Mietlewski, Romuald Zabrocki

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14. "Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych" Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14. "Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych"
Cena: 28,00 zł
szt.

Autorzy: A. Swastek, D. Sydorko-Raszewska

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. "Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zestawów.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Sklep internetowy od home.pl