Cenniki do pobrania

Zaloguj się

Polecane produkty

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii
Cena: 33,80 zł
szt.

Autorzy: Anna Sawicka-Muchewicz, Karol Krajewski, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Zygmunt Mietlewski, Romuald Zabrocki

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14. "Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych" Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14. "Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych"
Cena: 28,00 zł
szt.

Autorzy: A. Swastek, D. Sydorko-Raszewska

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. "Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zestawów.

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej
Cena: 23,00 zł
szt.

Autorzy: Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz, Ewa Świstak

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych" Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych"
Cena: 28,00 zł
szt.

Autorzy: A. Swastek, D. Sydorko-Raszewska

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zestawów.

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Sklep internetowy od home.pl