Cenniki do pobrania

Zaloguj się

Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji"

Technik hotelarstwa
26
PLN
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji"
in_stock
Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Cena: 26,00 zł
Cena netto: 24,76 zł
szt.
Kod produktu:

ISBN: 978-83-89184-80-1

Producent:
Wydawnictwo FORMAT-AB

NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA!

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zestawów.

Pliki do pobrania:

Dane techniczne

Autor/Autorzy Aleksandra Lewandowska
Rok wydania 2018 r.
Liczba stron 138
Format B5

Produkty powiązane

Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11 "Planowanie i realizacja usług w recepcji" Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11 "Planowanie i realizacja usług w recepcji"

Autor: Krzysztof Jonaszek

Zbiór ten to przykładowy egzamin zawodowy. Etap pisemny złożony jest z 5 zestawów pytań, a etap praktyczny z 4 zadań.

Cena: 26,00 zł

Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12 "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12 "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"

Autor: Krzysztof Jonaszek

Zbiór ten to przykładowy egzamin zawodowy. Etap pisemny złożony jest z 7 zestawów pytań, a etap praktyczny z 4 zadań.

Cena: 26,00 zł

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa

Autor: Beata Bodusz

Ćwiczenia dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Zawierają 65 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania dokumentacji hotelowej i przygotowują do praktycznej obsługi gościa w hotelu.

Cena: 24,00 zł

Dokumentacja hotelowa. Cz. 2. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Dokumentacja hotelowa. Cz. 2. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.

Autor: Beata Bodusz

Ćwiczenia dla kwalifikacji T.12 "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie".

Zeszyt ćwiczeń zawiera 56 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania dokumentacji hotelowej i przygotowują do praktycznej obsługi gościa w hotelu.

Cena: 24,00 zł

Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy tom 1 Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy tom 1

Pod red. Beaty Sawickiej

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa, w którym wyodrębniono kwalifikacje T.11. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" oraz T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego.

Cena: 36,00 zł

Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy tom 2 Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy tom 2

Pod red. Beaty Sawickiej

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego.

Cena: 37,00 zł

Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji

Pod red. Beaty Sawickiej

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11. "Planowanie i realizacja usług w recepcji". Dopuszczony do użytku szkolnego.

Cena: 38,00 zł

Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe

Pod red. Beaty Sawickiej

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego.

Cena: 37,00 zł

Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa

Pod red. Beaty Sawickiej i Anny Sawickiej-Muchewicz

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Cena: 39,00 zł

Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich

Pod red. Beaty Sawickiej i Moniki Świątkowskiej

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Cena: 29,00 zł

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Sklep internetowy od home.pl