Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do

Technik organizacji usług gastronomicznych

Ekonomika i organizacja w gastronomii

Ekonomika i organizacja w gastronomii
Ekonomika i organizacja w gastronomii

Autorzy: Anna Grontkowska, Bogdan Klepacki

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 28,00 zł
szt.

Indeks praktycznej nauki zawodu

Indeks praktycznej nauki zawodu
Indeks praktycznej nauki zawodu

Opracowanie: Maria Majewska, Janina Bińkowska

Indeks dopuszczony przez Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej do użytku w szkołach rolniczych i gospodarki żywnościowej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 7,50 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl