Polecane produkty

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego Kw. HGT.03.

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego Kw. HGT.03.
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego Kw. HGT.03.

Autor: Aleksandra Lewandowska

PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.!

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu wchodzą: testy (40 pytań) i zadanie praktyczne.

W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zestawów.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 29,00 zł
szt.
  • nowość

DOKUMENTACJA HOTELOWA. Kw. HGT.06.

DOKUMENTACJA HOTELOWA. Kw. HGT.06.
DOKUMENTACJA HOTELOWA. Kw. HGT.06.

Autor: Beata Bodusz

DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 75 zupełnie nowych zadań oraz formularzy dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania dokumentacji hotelowej i przygotowują do praktycznej obsługi gościa w hotelu.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 28,00 zł
szt.
  • nowość

DOKUMENTACJA HOTELOWA. Kw. HGT.03.

DOKUMENTACJA HOTELOWA. Kw. HGT.03.
DOKUMENTACJA HOTELOWA. Kw. HGT.03.

Autor: Beata Bodusz

DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 72 zupełnie nowe zadania oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania dokumentacji hotelowej i przygotowują do praktycznej obsługi gościa w hotelu.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 28,00 zł
szt.

REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI CZ. 1

REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI CZ. 1
REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI CZ. 1

Pod red. Beaty Sawickiej

"Realizacja usług w recepcji" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 32,00 zł
szt.

REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI CZ. 2

REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI CZ. 2
REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI CZ. 2

Pod red. Beaty Sawickiej

"Realizacja usług w recepcji" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 28,00 zł
szt.

PRACOWNIA GASTRONOMICZNA CZ. 1 Repetytorium - Ćwiczenia praktyczne

PRACOWNIA GASTRONOMICZNA CZ. 1 Repetytorium - Ćwiczenia praktyczne
PRACOWNIA GASTRONOMICZNA CZ. 1 Repetytorium - Ćwiczenia praktyczne

Autor: Longina Borkowicz

NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.!

Repetytorium przeznaczone jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 38,00 zł
szt.

PRACOWNIA HOTELARSKA. Ćwiczenia. Kw. HGT.03.

PRACOWNIA HOTELARSKA. Ćwiczenia. Kw. HGT.03.
PRACOWNIA HOTELARSKA. Ćwiczenia. Kw. HGT.03.

Autor: Aleksandra Lewandowska

PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.!

Ćwiczenia przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Zawierają ponad 200 różnego rodzaju ćwiczeń, zadań i poleceń.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 32,00 zł
szt.

OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 2

OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 2
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 2

Pod red. Beaty Sawickiej

"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 36,00 zł
szt.

OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 1

OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 1
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 1

Pod red. Beaty Sawickiej

"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 35,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl