Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 32,00 zł 32.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Wydawnictwo FORMAT-AB
Kod produktu: ISBN: 978-83-89184-72-6

Opis

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:

PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych

Uczeń:

2) interpretuje wskazania przyrządów kontrolno-pomiarowych;

5) stosuje programy komputerowe wspomagające wykonywanie zadań.

T.6. Sporządzanie potraw i napojów

1. Przechowywanie żywności

Uczeń:

8) rozróżnia urządzenia stanowiące wyposażenie pomieszczeń magazynowych;

9) użytkuje urządzenia do przechowywania żywności.

 

Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.

 


 

Dane techniczne

Autor/Autorzy Anna Derbis, Lidia Linka
Nr ewidencyjny w wykazie 42/2016
Rok dopuszczenia MEN 2016 r.
Rok wydania 2016 r.
Liczba stron 248
Format B5

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl